Logo Flowers & More by Mexx. De tekst Flowers & More by is zwart afgebeeld en Mex is groter en in oud groen afgebeeld.

(Zijden) Bloemen en Planten

Je vind bij ons in de winkel een ruim aanbod, mooie, verse bloemen en planten van hoge kwaliteit.
 
Naast deze verse bloemen en planten hebben we ook een groot aanbod mooie en niet van echt te onderscheiden zijden bloemen en planten. Wij noemen het zijden kunst. Deze zijden bloemen en planten zijn eventueel ook te huur.

Zijden bloemstukken of boeketten huren, hoe gaat dat in zijn werk?

  • Flowers & More by MEX komt bij u op locatie de sfeer proeven
  • Maakt aan de hand hiervan en natuurlijk in samenspraak een prachtig bloemstuk of een mooi boeket. (Natuurlijk kunnen wij alles wat u wenst maken en hierin het materiaal verwerken wat u graag wilt. Dit maakt uw huis, kantoor of welke ruimte dan ook helemaal af en nog mooier. Maar u kunt ons ook de vrije hand geven.)
  • Wij bezorgen de bloemen
  • Vervolgens ruilen we het boeket of bloemstuk, naar wens maandelijks, om de twee maanden, ieder kwartaal of ieder half jaar om voor een mooi nieuw seizoensgebonden exemplaar.

Mocht u meer informatie willen over het huren van zijden boeketten of bloemstukken, vul dan gerust ons contactformulier in.

We nemen dan zo snel mogelijk contact u op. Of bel binnen onze openingstijden naar: 0227-237030.

Het is uiteraard ook mogelijk om stukken te bestellen voor feesten, partijen, en afscheidsceremonies. Na afloop komen wij het stuk weer bij u ophalen.

Ook al bestaat Flowers & More by MEX nog niet zo lang, wij durven wel te zeggen dat wij mooie bloemstukken- en andere producten voor de inrichting maken en leveren.

Wij inspireren u graag met verrassende en stijlvolle creaties voor zowel uw privé, als voor uw zakelijke omgeving.

Kwaliteit, duurzaamheid en natuurlijkheid vormen het uitgangspunt van al onze zijden creaties.