Logo Flowers & More by Mexx. De tekst Flowers & More by is zwart afgebeeld en Mex is groter en in oud groen afgebeeld.

Bruidswerk

Het bruidsboeket is al eeuwenlang een iconisch onderdeel van de trouwceremonie. Wij vinden dan ook dat het bruidsboeket niet alleen de liefde, maar ook uw ook persoonlijkheid moet symboliseren.

Daarom bekijken we eerst samen welke bloemen en kleuren het beste bij u passen. Daarna gaan we kijken naar de vorm en stijl van het boeket. Uiteindelijk zullen al deze onderdelen bij elkaar een prachtig boeket vormen die geheel bij u als bruid past.

De familie- en vriendschapsbanden worden vaak gesymboliseerd met corsages. Daarom moeten deze passen bij het bruidsboeket. En dat geldt natuurlijk ook voor de pols- en haar-corsages en de boeketjes voor de bruidsmeisjes.

Om het helemaal af te maken kunnen we zelfs zorgen voor bijpassende kleine corsages voor op de bruidstaart.

Door kleuren, bloemen en stijl te herhalen, verbinden wij deze verschillende onderdelen op subtiele wijze en verwijzen zij met elkaar naar het boeket van de bruid.

Ook kunnen wij de trouwlocatie volledig aankleden in de vorm van een paar opvallende bloemstukken. Deze bloemstukken passen geheel bij het bruidsboeket, maar ook bij de sfeer van de locatie. Zo geniet u nog meer deze speciale dag!

Bruidswerk: Een bruid met roze rozen, en lila kleurige orchideen
Bruidswerk: Een bruid met een bruidsboeket in de kleuren, wit, crème en ecru, warm roze en zacht oranje
Bruidswerk: In elkaar geslagen handen van een bruid en bruidegom. Bruid heeft een polscorsage met witte bloemen
Bruidswerk: Bruidstaart met kleine bloemstukjes als decoratie